Roderick van Grinsven

Achtergrond

  • Studeerde Finance and Investments (cum laude), Management of Innovation & International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Rotterdam School of Management)
  • Heeft zich een semester verdiept in Finance and Innovation aan de St. Petersburg State University (Rusland)

Perfecte combinatie

"Tijdens mijn studie bedrijfskunde in Rotterdam merkte ik dat ik graag continu word uitgedaagd en geïnspireerd raak door mensen met andere achtergronden. Ook wilde ik graag in een ondernemende omgeving werken. Gupta combineert deze punten perfect: hard werken met een diverse groep mensen en samen steeds weer nieuwe problemen oplossen. Het voordeel van het werken in teamverband is dat je al snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en dat je bovendien elke dag blijft leren van elkaar. De combinatie van deze twee aspecten zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga."

Diversiteit

"Nu ik werkzaam ben in de zorg merk ik pas echt hoe ontzettend divers deze sector is. Die diversiteit maakt elk project verschillend, zowel qua inhoud als het beoogde doel. Het is bovendien heel gaaf om te merken dat ik met dit werk echt iets kan betekenen voor de toekomst van mensen."