Joshua Oosterlaken

Achtergrond

  • Studeerde Quantitative Finance en Health Economics aan de Erasmus Universiteit en Applied Data Science aan de Universiteit Utrecht
  • Is op uitwisseling geweest naar de Sungkyunkwan University (Seoul)
  • Heeft stage gelopen bij de ACM en het UMC Utrecht

Maatschappelijk relevant 

"Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ik voldoening haal uit mijn werk als het maatschappelijk relevant is. En wat is er nu maatschappelijk relevanter dan de zorg? Bij Gupta kan ik echt impact maken op de maatschappij. Daardoor ben elke dag gemotiveerd om weer mijn beste been voor te zetten. Ik blijf me ook telkens weer verbazen hoe groot de zorg in Nederland is en hoeveel er nog te ontdekken is, zelfs na mijn opleiding gezondheidseconomie. Tijdens die opleiding leerde ik vooral over ziekenhuizen en zorgverzekeraars, terwijl de zorg zoveel meer is dan dat."

Projectmatig werken

"Als strategy consultant is het mogelijk om mijn kwantitatieve achtergrond toe te passen en kan ik mij nog verder ontwikkelen in de andere facetten van het vak. Het projectmatige werken zorgt ervoor dat het werk niet snel eentonig wordt, waar ik wel bang voor was bij andere beroepen. Gupta was dan ook voor mij een logische vervolgstap in mijn loopbaan en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!"