Jill Oudshoorn

Achtergrond

  • Studeerde klinische technologie (BSc, cum laude) en Technical Medicine (MSc, cum laude), joint degrees van de TU Delft, Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden
  • Deed stages in verschillende ziekenhuizen, waaronder als co-assistent

Gevonden wat ik zocht

“Na mijn studie zocht ik een baan met analytische uitdaging én maatschappelijke impact én verbinding met anderen. Dat was best een lastige zoektocht! Bij Gupta vind ik deze drie aspecten in overvloed. Door met elkaar te werken aan complexe vraagstukken in de zorg dragen we bij aan de verbetering van de zorg in Nederland. Iedereen bij Gupta is vol toewijding en enthousiasme. Ook is er genoeg ruimte voor zelfontwikkeling. Hier krijg ik energie van!”

Uniek

“Elk mens is uniek en ziet de wereld door een eigen bril. Iedereen heeft zijn eigen ervaringen, herinneringen, normen en waarden. Als je bijvoorbeeld aan tien mensen vraagt wat ‘zorg’ voor hem of haar betekent, krijg je tien verschillende antwoorden terug. In onze projecten is het heel belangrijk om vanuit verschillende perspectieven en ‘brillen’ te kijken, om tot een goede oplossing te komen. Ook in ons eigen team hebben we regelmatig discussies, waarin verschillende visies bij elkaar komen. Ik geloof erin dat het combineren van al die verschillen leidt tot beter resultaat.”